Ortodontie digitala

Un diagnostic corect si complet este intotdeauna primul pas spre un tratament corect, predictibil si eficient, de aceea evoluam spre digitalizarea completa a clinicii noastre.

Asigura printr-o doza extrem de redusa de radiatii rezolutie maxima pentru o vizualizare optima, ne permit masuratori cefalometrice pentru diagnostic sau suprapuneri pentru a evalua tiparul si amplitutdinea cresterii osoase. Analiza radiografiilor este facuta cu ajutorul Dolphin Imaging – cel mai utlilizat soft medical ortodontic pe plan mondial.

  • initiale – pentru a explica in detaliu lista de probleme si necesarul de tratament
  • de etapa – permit monitorizarea evolutiei tratamentului si completeaza examinarea clinica din cursul etapelor de activare
  • de final – pentru evaluarea rezultatelor obtinute si urmarirea in timp a stabilitatii.

Folosim cel mai fidel scanner intraoral existent – Trios de generatia a 3-a inlocuind astfel necesitatea unor amprente clasice cu alginat.

Pe langa vizualizarea instantanee a imaginii tridimensionale a arcadelor dentare putem observa cu precizie suprafetele de contact ocluzale precum si intensitatea acestora si sa realizam cu acuratete masuratori (OrthoAnalizer-3shape)

Realizam cu usurinta modele set-up virtuale pentru a prefigura pozitia de la finalul tratamentului ortodontic inainte de inceperea acestuia.

Suprapunem scanarile din diverse etape pentru a avea intotdeauna un control precis al evolutiei tratamentului.

Putem realiza cu fidelitate diverse aparate sau gutiere de aliniere folosind scanarea tridimensionala a arcadelor dentare

Cu ajutorul imprimantei Formlab2 putem printa 3D in cateva ore modelele dintilor dintr-o rasina speciala, modele ce ne permit sa producem diverse parti ale aparatelor, gutiere de aliniere SureSmile, inregistrari in articulator sau in scop diagnostic.

In cazuri complexe in care sunt necesare investigatii de tip computer tomograf softul In Vivo 6 (Anatomage Inc) ofera imagini extrem de detaliate si precise ale zonelor de interes.