Plan de tratament

Pe baza fotografiilor, modelelor digitale si radiografiilor medicul ortodont realizeaza o serie de masuratori stabilind diagnosticul si planul de tratament optim precum si alternativele de tratament. Realizam masuratori cefalometrice de diagnostic ale radiografiilor utilizand software-ul Dolphin Imaging.

Investigatiile complexe de tip Computer Tomograf sunt vizualizate si analizate folosind In Vivo 6- Anatomage, iar modelele digitale sunt analizate folosind OrthoAnalyzer. Toate aceste software-uri medicale reprezinta varful de tehnologie medicala existent in prezent, achizitia si utilizarea lor in practica de zi cu zi ne situeaza la acelasi nivel profesional cu orice clinica sau centru medical de excelenta din Europa sau America de Nord.

Credem cu tarie ca un diagnostic corect este primul pas in obtinerea unui rezultat medical corect si predictibil.

Impreuna cu dumneavoastra vom sta de vorba prezentandu-va optiunile si alternativele de tratament precum si tipurile de aparat ortodontic pe care le putem folosi.

Veti primi  o estimare a duratei de purtare a aparatelor ortodontice precum si a rezultatului final. Frecvent le prezentam viitorilor nostri pacienti rezultatele tratamentelor asemanatoare realizate anterior. Veti primi o informare privind costul tratamentului cu aparat ortodontic precum si a modalitatilor extrem de flexibile de plata pe care le acceptam.

Dupa stabilirea planului de tratament cu aparat ortodontic veti primi un document scris cu detaliile medicale si fianciare ale tratamentului precum si consimtamantul informat in vederea tratamentului ortodontic pe care il gasiti si AICI

Daca exista alte probleme stomatologice, ele trebuiesc rezolvate inainte inceperea tratamentului ortodontic ( carii, sangerari gingivale,tartru, extractii, descoperiri chirurgicale ale dintilor inclusi, etc)

Colaboram cu medici specializati in toate domeniile stomatologiei. De asemena in cazurile complexe ce implica interventii chirurgicale ajutatoare tratamentului ortodontic coorodonam echipa de tratament interdisciplinar alaturi de colegii nostri chirurgi.