Echipa specializata

Clinica Orto-Dental

Aici la Clinica de Ortodontie Orto-Dental gasesti o intreaga echipa de profesionisti dedicati meseriei lor si care va pot oferi tratamente ortodontice la cel mai inalt nivel profesional.

Afla mai multe

Investim continuu in formarea noastra profesionala pentru a putea sa va oferim cele mai noi si eficiente tehnici de tratament.

Fiecare plan de tratament precum si evolutia ulterioara a tratamentului este atent discutata de echipa de 3 medici specialisti ai clinicii noastre.

Asistentele specializate in ortodontie va pot fi alaturi cu sfaturi si incurajari in perioada de adaptare cu aparatul dentar si de asemenea au competenta necesara rezolvarii rapide a oricaror incoveninete aparute fara a fi necesara o programare.

In sala de asteptare vei gasi pacienti de varsta ta, cu aceleasi dorinte privind sanatatea zambetului lor ca ale tale.Puteti vorbi de efectele pozitive vizibile ale tratamentului sau sa afli informatii despre cum decurg urmatoarele etape de tratament.

Fiind o clinica specializata in ortodontie cu medic specialist in cabinet 40 ore pe saptamana programarile sau eventualele reprogramari vor putea fi tratate cu prioritate (in limita locurilor disponibile bineinteles)

Uneori tratamentul cu aparat dentar necesita folosirea unor accesorii neprevazute initial. Stocul unui cabinet/clinica specializata este intotdeauna suficient pentru a nu fi necesara o programare suplimentara.

O clinica specializata in ortodontie colaboreaza mult mai eficient cu laboratoarele de tehnica dentara specializate in aparate ortodontice, uneori chiar din afara tarii, rezultatul fiind o perioada mai scurta de timp pana la aplicarea aparatelor dentare/partilor din acestea realizate de tehnicieni.