1271681908_dolphinPe baza fotografiilor, modelelor si radiografiilor medicul ortodont realizeaza o serie de masuratori stabilind diagnosticul si planul de tratament cu aparat ortodontic optim. Realizam masuratori cefalometrice de diagnostic ale radiografiilor utilizand software-ul Dolphin Ceph, cel mai cunoscut si apreciat software medical de ortodontie.
Impreuna cu dumneavoastra vom sta de vorba prezentandu-va optiunile si alternativele de tratament precum si tipurile de aparat ortodontic pe care le putem folosi.
Veti primi  o estimare a duratei de purtare a aparatelor ortodontice precum si a rezultatului final. Frecvent le prezentam viitorilor nostri pacienti rezultatele tratamentelor asemanatoare realizate anterior.Veti primi o informare privind costul tratamentului cu aparat ortodontic precum si a modalitatilor extrem de flexibile de plata pe care le acceptam.

Dupa stabilirea planului de tratament cu aparat ortodontic veti primi un document scris cu detaliile medicale si fianciare ale tratamentului precum si consimtamantul informat in vederea tratamentului ortodontic pe care il gasiti si AICI
Daca exista alte probleme stomatologice, ele trebuiesc rezolvate inainte inceperea tratamentului ortodontic ( carii, sangerari gingivale,tartru, extractii, descoperiri chirurgicale ale dintilor inclusi, etc)

Colaboram cu medici stomatologi specializati printre care si medici pedodonti cu exeperienta.